15 Ağustos 2012 Çarşamba

Korku filmi koleksiyonum #1

Babam , ablam ve ben  üçümüzde korku filmlerine acayip bayılırız. Sanırım aileden gelen bir tutku bu . Hepimizin ayrı koleksiyonu var diyebilirim. Benim koleksiyonumdakilerin bazılarını sizinle paylaşmak istedim. Aslında bu fikir koleksiyoncuyu ikinci kez izlediğim de aklıma geldi ve neden yapmıyorum dedim. Filmleri birden fazla izlemeyi sevmem ama bu filmi yarısından izlemeye başladığım için baştan bir kere daha izledim. Güzeldii güzeeel :) Neyse konumuza geleliiim , önceleri korkarak izlediğim şimdileri ise tutku haline gelen korku filmlerini  yavaş yavaş koleksiyona dönüştürdüm ve bunlardan bazılarına gelin bir göz gezdireliiim ; 




Korku filmi dedikte bu seri olmazsa olur mu hiiiç ?

Bunlarda beğendiğim serilerden bir kaçı :)

               
Ve buda toplu haldee :)

-Resimde 36 adet film bulunmaktadıır.

-Bir daha ki postta görüşmek üzere:**









Çekilişleeer :*

Hediyeler güzel olunca bende katılmadan edemediiim doğrusu :)





Hediyeleri çok beğendim . Sende katılmak istersen tık tık :) 


Bir birinden güzel hediyelere sende sahip olmak istiyorsan tık tık :) 





Kitap severler için çok güzel bir çekiliş daha , katılmadan edemedim doğrusu.
Tık tık :)



Hediyeler birbirinden güzel , sende katılmak istiyorsan tık tık :)





Oje delileri için harika bir çekiliş daha , katılmak için tık tık (:


# Saçlaaaaar


Özel günler için çok modern ve seçkin bir saç modeli düşünün ama öyle bir model olsun ki evde tek başınıza zorlanmadan bu modeli yapabilin.Sizce bu bir hayal mi ? Bizce değil sadece resimlere bakmanız modeli uygulamanız için yeterli.Gelin resimlere göz gezdireliim ; 








İhtiyacınız olanlarsa,Tel toka,19-25 mm çapında bir maşa, lastik toka,tarak,saç spreyi ve bol miktarda el becerisi :)


Malzemeler;


2 adet dişli toka ya da pens
bir adet lastik toka
tel toka



Uygulama;
Saçlarınızı baştan aşağı iyice tarayın ve enseden orantılı olarak ikiye ayırın ayırdığınız tutamları ensenin 5-6 cm aşağısına kadar örün ve dişli tokalarla açılmaları önleyecek biçimde tutturun.Ardında iki örgüyü bir araya getirin ve lastik toka ile sıkıca tutturun. En son olarak aşağıda açık kalan saçlardan bir tutam alın ve lastik tokanın üzerine sarın ve tel toka ile sabitleyin işte bitti !




Bunu hemen denemeliyiiiiiiim :)




Günlük hayatta sık sık kullandığım bir modeel :)

Çok tatlı bir model değil mii ? 

Bayram yaklaşmışkeen umarım bu saç modelleri size bir fikir sunmuştuur :*


Bu arada gece burasıı ayrı bir güzeeel :)


14 Ağustos 2012 Salı

Kandiliniz kutlu olsun ♥


"Kim faziletine inanarak ve mükafatını sadece Allah'tan ümit ederek Kadir Gecesini ihya ederse geçmiş günahları bağışlanır."

Yanlışlıkla veya bilerek yaptığımız hataların farkına varıp ellerimize semaya açalım ve Allah'tan af dileyelim. Hiçbir şey için geç değil.

Herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarıım :) 




13 Ağustos 2012 Pazartesi

Kitaplaşma etkinliğii :)

Her yer de görüpte bir türlü katılamadığım kitaplaşma etkinliklerini ,  bu etkinliklerin sonucunda gelen postları okudukça ayrı bir merak eder olmuştum . Kendi kendime neden olmasın dedim ve Coloredbooks'un kitaplaşma etkinliğine katıldım. Bana çıkan kişi ; Sandukam  olduu .  Bakın bana neler yollamıış :)



Aşk kitapları pek sevmediğim halde  bu kitap sevilmiycek gibi değil .Bu aralar ilgi odağım aşk kitapları olabilir bu kitap sayesinde :)) Bana bu kitabı yolladığı için ayrı bir teşekkür ederim.
Diğer kitap Şeytan ve genç kadın ise bayağı ilgimi çekti doğrusu.İlk fırsatta onuda okuyacağım. Görmüş olduğunuz kolyeyi ise sandukam kendisi yapmış , çok beğendim :)
Diğer minik hediyeler ve hepsi için çok teşekkürler :*

Böyle etkinliklerin olması çok güzel bir şey. Böylece internet zaman öldürücü değil faydalı hale geliyoor :)

Burayı çok sevdim been :*

Ne yazıcağımı , nasıl yazıcağımı bilmiyorum. Sadece böyle bir şey yazmak istedim. Ve şimdi yazıyorum. Bir kaç günden beri post atmamakla birlikte , bloga girmiyordum bile ayrıca internete de. Okul zamanı internetle uğraşmak yerine çoğu zamanımı ders çalışarak geçiriyorum.O yüzden bu yazı neden bu bloga harcayıp boşa harcıyım düşüncesine katıldım. Belki de aramızda bazıları anlar durumumu :) Ayrıca blogu kısa süre önce açtığım için bir kaç sorunda yaşıyordum diyelim.



Bir kaç gün yazmamayı denedim başardım da fakat bu benim mutlu olmam yerine daha üzülmeme sebep oldu . Bende kararımı değiştirdim tabiki de. Üstelik yeni kararlarla geldim. Sayfamı moda , bakım , saç yapımları , pratik bilgiler vs hariç günlük olarak kullanmaya karar verdim . Hem daha samimi hem de daha eğlenceli bencee :) Ayrıca bunun yanında tabiki de fazlasıyla moda , bakım , saç yapımları , pratik bilgiler vs. olucaak.  Okul zamanları 2 saatte girsem bile bunun 1 saat 59 dakikasını da burada harcamak istiyorum :))


Görüşleriniz , önerileriniz varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :*

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Tırnaklaaaar :*

Diğer postlarım da tırnaklara şekil vermeyi kolay ve pratik anlatan resimler ve anlatımlar bayağı ilgi gördü. Bende sizin için bir kaç tane daha fotoğraf bulduuuuuum.  Hem kolay hem de pratiiik :)
Gelin bir göz gezdireliim ;


Yapımı ;
 3 veya 4 değişik renk ile bantı boyayın. Şeritler halinde kesin. Farklı genişlikler yapın.
Tırnağınıza istediğiniz bir rengi tek kat olarak sürün. Beyaz veya açık renklerde olursa daha güzel durur :)
Tırnağınıza  resimde ki gibi dikey ve yatay çizgiler yapın.
Dışarı çıkan fazla bant için manikür kerpetenini kullanıın :) 
Ve son olarak ta çıkartmaların soyulmasını önlemek için bir kat parlatıcı sürüüün. :)


Aynı yöntemle yapılan bir çalışma dahaaa. Çok şeker değil mi :)

  

Dotting tool almak yerine ;
Ayrı bir masraf yapmadan kendi dotting toolunu kendin yaaaap :) 




Ojenizi sürdünüüüz.Ve geriye taşan yerleri temizlemesi kaldı. 

İşte pratik yolu ! :) 




İşte buna bayıldıııııııııım. Yakın zamanda deniyip sizinle paylaşıcaam. :)



:* 

7 Ağustos 2012 Salı

mimlendiim :)

Kitap Ayracı beni mimlemiiiş. Çok sevindim. Bu arada kendisi kuzenim oluur. Kuzenciim çok teşekkürler :) Bize de soruları cevaplamak kaldııı :)

Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık bir yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan bir yılınızda ne yapardınız? 

Şok olurdum. Ardından bu duygu mu korku takip ederdi sanırım. Yakın arkadaşımın bu durumda olduğunu öğrendiğim zaman kötü olmuştum fakat bu sefer bunu kendimin yaşıyor olması benim için bayağı sarsıcı olurdu.Bu psikolojik bunalımdan çıktığımda hayallerimi gerçekleştirmeye başlarım çok geç olmadan.

İlk önce benim en büyük hayalim olan dünya turuna çıkmak isterdim. Bunun yanında başta Amerika olmalı. Amerika da çılgınlar gibi alışveriş yapardım. 

 Amerika'da yaşayan ve hayranı olduğum hatta delisi olduğum da denilebilir Bruno MARS ve Chace CRAWFORD 'la tanışmak isterdim. Hatta bunun için yüzsüzlük yapıp stüdyoyu ve seti bile basabilirim heheh .

Bir senem kalmış bu sene mi asla ve asla ders çalışmakla geçirmezdim gezip tozup eğlenir , deliler gibi alışveriş yapardııım  :) 

Fobileriniz, takıntılarınız var mı? Varsa neler?

Böceklere karşı aşırı bir fobim var. Karıncaya bile dokunamam . Böcek gördüğüm an çıldırdığım an diyebilirim. Ayrıca aşırıya gidip kaşınmaya bile başlayabiliyorum.  




Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız?  

Delirirdim heralde. Başta ne kadar şok geçirsem de sonradan alışırdım. Sessiz ortamları severiiim. Bi süre her      yeri dolaşır bunun keyfini çıkarırım. Deniz manzaralı bir otelde keyfini çıkarırıııım. Kendimce alışveriş yaparım. Son ses müzik dinleyip yollarda dans ederdim. Aslında bir kaç haftalığına çok güzel olabilirdi :D 

  Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız? Neden?

Benim hayalim Amerika ... Her sokağını karış karış gezmek isterdim. Nedeni mi ? Harika bir yer olduğu için sanırım. :) 

  İtiraf edin prens/prenses'e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz?

Hayvan fobisi olan bir insan olduğum için kurbağanın bir metre yakınına bile yaklaşamam ne öpmesiii :)

 En son yaşadığınız küçük düşürücü, unutamadığınız olay?  

Gezide  başımın dönüp , düşmem Cidden bunu hiç unutamıyorum bir saat kadar buna gamzeyle  gülmüştük . Bir o kadarda utanmıştım tabii :) Allah'tan kimse görmedii :P 

Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey? 

Telefonum , cüzdanım ve parlatıcıım.

En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız ?


Hayal gücüm bu kadarda geniş değil , aklıma bir şey gelmedii :)) 



İ
sviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapıcağınız ilk şey nedir?



Bavulumu toplayıp doğruu Amerika'yaaa. Bekle beni Manhattan ! heheh :) 



                      Mimlediğim kişinin bloguna yorum bırakıcaaam. Teşekkürleeeer :)
 




5 Ağustos 2012 Pazar

Katy için sakızdan kıyafeetler :)



DENİZ BERDAN KATY PERRY İÇİN KIYAFET TASARLADI ! 

 Deniz Berdan, dünyaca ünlü yıldız için Rocco’nun top şeklindeki sakızlarından rengarenk sahne kostümleri tasarladı. Hazırladığı iki elbise ve mayo için 2 bin 500 adet sakız kullanan Berdan, “Sakızdan kıyafet yapma fikri, kızım Begüm’le bize çok çekici geldi.


Ortaya rengarenk, üç boyutlu nefis tasarımlar çıktı. Katy Perry’nin bağımsız tasarımcıların kıyafetlerini kullandığını biliyorum. Rocco’yu üreten PepsiCo firması, kostümlerimizi ona ulaştıracak. Meyve kokulu kostümlerimi beğeneceğini düşünüyorum” dedi.







Katy Perry gibi şeker birine bunun yakışıcağını düşünüyorum.
Kıyafeti de çok beğendim. Sizin fikirleriniz nelerdir? Aramızda Katycats var mıı   :)


2 Ağustos 2012 Perşembe

Tırnaklarımızı şekillendirelim :**


Önceki postum da ki gibi  tırnaklarımıza şekil vermeyi kolay ve pratik anlatan resimlerle devam etmek istiyorum. Hem pratik hem de masraf gerektirmediği için bunlara bayıldıııım . Umarım sizde beğenirsiniiz :) 
Şimdi resimlere göz gezdirme vaktiiii ; 




Tırnaklara harita baskısıı ;
Yapılışı
  1.
 Tırnağımıza beyaz bir oje sürüyoruz,
2. Kuruduktan sonra, parmağımızı alkole batırıyoruz (kolonya olabilir),
3. Kurumadan harita kağıdını üzerine bastırıyoruz,
4. Kağıdı dikkatlice çekip, üzerine parlatıcı sürüyoruz.
İşte bu kadar, ben beğendim sizin fikriniz nedir?

Rengin tonlarıyla yapılan bu uygulama çok güzel görünüyor değil mi ?

   Kürdanla rahatça yapabileceğiniz bir modeeeel :)



Güzel bir çalışma daha bayıldııım :*

Kürdanla yapılan bir diğer model daha.Çok şık durmuyor mu ?  :)



Ve son olarak  Profesyonel oje sürme yöntemi .
 Ayrıca benimde uyguladığım bir yöntem :)