13 Ağustos 2012 Pazartesi

Burayı çok sevdim been :*

Ne yazıcağımı , nasıl yazıcağımı bilmiyorum. Sadece böyle bir şey yazmak istedim. Ve şimdi yazıyorum. Bir kaç günden beri post atmamakla birlikte , bloga girmiyordum bile ayrıca internete de. Okul zamanı internetle uğraşmak yerine çoğu zamanımı ders çalışarak geçiriyorum.O yüzden bu yazı neden bu bloga harcayıp boşa harcıyım düşüncesine katıldım. Belki de aramızda bazıları anlar durumumu :) Ayrıca blogu kısa süre önce açtığım için bir kaç sorunda yaşıyordum diyelim.



Bir kaç gün yazmamayı denedim başardım da fakat bu benim mutlu olmam yerine daha üzülmeme sebep oldu . Bende kararımı değiştirdim tabiki de. Üstelik yeni kararlarla geldim. Sayfamı moda , bakım , saç yapımları , pratik bilgiler vs hariç günlük olarak kullanmaya karar verdim . Hem daha samimi hem de daha eğlenceli bencee :) Ayrıca bunun yanında tabiki de fazlasıyla moda , bakım , saç yapımları , pratik bilgiler vs. olucaak.  Okul zamanları 2 saatte girsem bile bunun 1 saat 59 dakikasını da burada harcamak istiyorum :))


Görüşleriniz , önerileriniz varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :*

2 yorum:

  1. insan sevdiği şeylerle uğraşınca mutlu olur ve sevmediği şeylere harcayacak enerjiyi de depolamış olur... madem burayı sevdin, vazgeçmemelisin...

    imza : makyajkutularim yani sandukam :) :)

    YanıtlaSil