23 Temmuz 2012 Pazartesi

Teen Choice Awards Modasııı


Dün gerçekleşen Teen Choice Awards ödüllerinde her yer rengarenkti. yazın düzenlenen Ödül Törenleri'de daha bir renkli oluyor. Bazı ünlüler güzel , zarif kıyafetleriyle gözlerimizi büyülerken bazıları ise bizi hayal kırıklığına uğrattı. Yüzüne vücuduna ve yaşına uygun giyenen ünlüler adeta kıyafetleri , takıları , çantaları ve ayakkabılarıyla birbirleriyle yarış içindeydiler sanki. Bir yandan da kendini daha yaşlı gösteren , vücuduna uygun kıyafet giymeyen ünlüleri de  gördük tabi. Gelin şimdide ünlülerin kıyafetlerine göz gezdirelim ; 

Debby Ryan ; Bence vücuduna çok uyumlu bir kıyafet seçmiş.Basen ve karın bölgesini daha ince göstermek için zikzak desenli bu elbiseyi seçmiş.Altına giydiği ayakkabısıyla uyum sağlamış ve gayette güzel olmuş.Sizin görüşünüz nedir ?




Ashley Benson ;  Dantelli büstiyerle yüksek bel pantolonunu kombinlemiş.Açıkçası kombinini beğendim diyemem. Modaya uygun olsa bile vücut hatlarına uygun değil. Bu kıyafet onu şişman göstermiş.Benim düşüncem bu peki  sizin düşünceleriniz neler ?


Bella Thorne ; Kıyafetine bayıldıım diyebilirim. Takısıylada uyum sağlamış. Fakat ayakkabısını beğenmedim keşke daha güzel bir topuklu giyseydi diye düşünüyorum.Peki ya sizin düşünceleriniz neler?
 Lucy Hale ;  Yaz için cıvıl cıvıl bir kıyafet seçmiş Lucy Hale. Ayrıca  altın renkli çantası , ayakkabısı ve dağınık örgülü saçlarıyla çok güzel bir kombin yaratmış. Ayrıca bu kombini giyerek çok zarif ve şirin bir görünüm sağlamış. Peki ya sizin düşünceleriniz neler ? 


Selena Gomez ;
Mini pembe bir elbise ile açık bıraktığı düz fönlü saçları  ve sade makyajı ile oldukça yaşına uygun bir tercih yapmıştı. Ben şahsen çok beğendim . Geçen seneki gibi bu seneki kıyafetiyle de çok şık görünüyor . Peki ya sizin düşünceleriniz neler ?


Carly Rae Jepsen ;
Mini elbisesine siyah çantasını ve topuklu ayakkabısını kombinleyerek güzel bir görünüm kazanmış. Saçları yine görmeye alıştığımız model ve bu elbiseye biraz sade durmuş. Ama yinede zarif görünen ünlülerin arasında. Peki sizin düşünceleriniz nelerdir? 



Demi Lovato ;
  Mini elbisesiyle ve yüksek topuklu siyah ayakkabısıyla oldukça seksi görünüyor. Fakat 2.elbisesini daha çok beğenmiştim yine de bu elbiseylede hoş bir görünüm sağlamış. Peki ya sizin düşünceleriniz neler ?


Shay Mitchell ;
Parlak sarı straplez elbisesi ve her zamanki gibi yanlarına aldığı salık saçları ile oldukça hoş görünüyor. Peki sizin düşünceleriniz neler ?


Taylor Swift ; Her zamanki gibi  zarif bir kıyafet seçmiş Taylor. Ayrıca toplu saçları ve sırt dekoltesi de onu ayrı bir şık göstermiş. Takıları ve ayakkabısıyla da kıyafetlerine uyum sağlamış. 



Peki ya sizin düşünceleriniz neler ?









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder